⇤ ← Versie 1 sinds 2018-02-24 10:19:29
Grootte: 40
Commentaar:
|
Grootte: 1065
Commentaar:
|
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. | Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd. |
Regel 2: | Regel 2: |
Koks ? en ? <<TableOfContents()>> == Empanadas == Ingredienten: * 1 kg gehakt van rund of lam * 1 kg uien * 1 kg burgul fijn en de donkere van kleur * beetje zout * 7 kruiden mix * bloem * 1.5 liter water * 500 gram rood gehakt * 250 gram walnoten {{attachment:foto1.jpg|Den Vetten Bek}} De kilo gehakt in de pan aanbraden, zachtjes. De uien in hele kleine stukjes snijden. 1/3 deel van de uien bewaren de rest door het gehakt en meebakken. Gehakt bijna klaar dan twee eetlepels 7 kruiden erdoor. zie: https://www.youtube.com/watch?v=cYkzY6xk6ZI Bulgar in kom gieten en de rest van de uien (3 kleine of 1 hele grote uien) erbij doen, beetje zout en 5 eetlepels bloem erbij en dan kokend water erover gieten. De Bulgar moet stevig aanvoelen maar wel goed aan elkaar plakken....Laten staan om te wellen Walnoten in kleine stukjes van ongeveer 1 cm hakken. == Tapenade == == Guisado de lenteja con carne picante == == Guisado Lenteja (linzen soep) == == Chimichurri == |
Argentijns eten bij Gryt en Jetse 2018
Koks ? en ?
Inhoud
Empanadas
Ingredienten:
- 1 kg gehakt van rund of lam
- 1 kg uien
- 1 kg burgul fijn en de donkere van kleur
- beetje zout
- 7 kruiden mix
- bloem
- 1.5 liter water
- 500 gram rood gehakt
- 250 gram walnoten
De kilo gehakt in de pan aanbraden, zachtjes. De uien in hele kleine stukjes snijden. 1/3 deel van de uien bewaren de rest door het gehakt en meebakken. Gehakt bijna klaar dan twee eetlepels 7 kruiden erdoor. zie: https://www.youtube.com/watch?v=cYkzY6xk6ZI
Bulgar in kom gieten en de rest van de uien (3 kleine of 1 hele grote uien) erbij doen, beetje zout en 5 eetlepels bloem erbij en dan kokend water erover gieten. De Bulgar moet stevig aanvoelen maar wel goed aan elkaar plakken....Laten staan om te wellen
Walnoten in kleine stukjes van ongeveer 1 cm hakken.
Tapenade
Guisado de lenteja con carne picante
Guisado Lenteja (linzen soep)