Versie 3 sinds 2018-02-24 10:23:15

Bericht wissen

Argentijns Gryt en Jetse 2018

Argentijns eten bij Gryt en Jetse 2018

Koks ? en ?

Empanadas

Ingredienten:

  • 1 kg gehakt van rund of lam
  • 1 kg uien
  • 1 kg burgul fijn en de donkere van kleur
  • beetje zout
  • 7 kruiden mix
  • bloem
  • 1.5 liter water
  • 500 gram rood gehakt
  • 250 gram walnoten

De kilo gehakt in de pan aanbraden, zachtjes. De uien in hele kleine stukjes snijden. 1/3 deel van de uien bewaren de rest door het gehakt en meebakken. Gehakt bijna klaar dan twee eetlepels 7 kruiden erdoor. zie: https://www.youtube.com/watch?v=cYkzY6xk6ZI

Bulgar in kom gieten en de rest van de uien (3 kleine of 1 hele grote uien) erbij doen, beetje zout en 5 eetlepels bloem erbij en dan kokend water erover gieten. De Bulgar moet stevig aanvoelen maar wel goed aan elkaar plakken....Laten staan om te wellen

Walnoten in kleine stukjes van ongeveer 1 cm hakken.

Tapenade

Guisado de lenteja con carne picante

Guisado Lenteja (linzen soep)

Chimichurri

Deze site wordt gehost door StringIT.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.