Verschillen voor "Grieks-Laurien"

Verschillen tussen versies 7 en 12 (omvat 5 versies)
Versie 7 sinds 2015-08-14 16:07:20
Grootte: 1661
Commentaar:
Versie 12 sinds 2015-08-14 16:44:55
Grootte: 2722
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 3: Regel 3:
[[http://www.flickr.com/photos/sodexousa/6035726973/sizes/o/in/photostream/|{{attachment:grieks1.jpg|Den Vetten Bek}}]] ----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 5: Regel 6:
----
[[{{attachment:vetbek_laurien.jpg|Den Vetten Bek]]

----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''

----

----
/!\ '''End of edit conflict'''

----
Regel 18: Regel 31:
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken. 
In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord. 
In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant. 
----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''

----
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.

----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''

----
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.

----
/!\ '''End of edit conflict'''

----
Regel 22: Regel 56:
Regel 23: Regel 58:
Regel 24: Regel 60:
Regel 26: Regel 63:
Dan de soep pureren en op smaak brengen met peper, zout en eventueel verse salie. ----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 28: Regel 66:
----

----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''

----

----
/!\ '''End of edit conflict'''

----
Regel 39: Regel 88:
----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 40: Regel 91:
----
Regel 41: Regel 93:
== Souvlaki (recept Sander) ==
== Tzaziki (recept Sander) ==
== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==
== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==
== Griekse salade ==
== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==
== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''
Regel 42: Regel 103:
----
== Pastitio ==
Regel 43: Regel 106:
== Tzaziki (recept Sander) ==
== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==
== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==
== Griekse salade ==
== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==
== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----
/!\ '''End of edit conflict'''
Regel 44: Regel 115:
== Tzaziki (recept Sander) ==

== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==

== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==

== Griekse salade ==

== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==

== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----

Grieks Laurien


/!\ Edit conflict - other version:


Den Vetten Bek


/!\ Edit conflict - your version:



/!\ End of edit conflict


Griekse worstebroodjes

Ingredienten:

  • 1 waterglas lauwe melk
  • 1½ Grieks koffiekopje zonnebloemolie
  • 1 theelepel zout, 1 theelepel suiker (mengen)
  • verse gist (vd Werf)
  • zoveel bloem als nodig is (ongeveer 3 glazen)
  • 200 gr gesmolten boter, scheut olijfolie
  • 60 cocktail worstjes (of andere worstjes), uitgelekt


/!\ Edit conflict - other version:


Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.


/!\ Edit conflict - your version:


Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.


/!\ End of edit conflict


Net als een croissant.

Op een bakplaat of vuurvaste schaal leggen

Gesmolten boter erover gieten

Op 200 gr bakken (20 minuten?)


/!\ Edit conflict - other version:



/!\ Edit conflict - your version:



/!\ End of edit conflict


Spanakotiropita (spinazie-feta taart)

Ingredienten:

  • 200/250 gram slagers achterham in dikkere plakken.
  • 250 gram pitloze witte druiven gehalveerd
  • 100 gram ongezouten pecannoten of cashewnoten
  • 200 gram (boeren)kaas in reepjes
  • Eikenbladsla
  • Verse peterselie fijngesneden
  • Verse munt fijngesneden


/!\ Edit conflict - other version:


Pastitio

Souvlaki (recept Sander)

Tzaziki (recept Sander)

Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander)

Piperies (puntpaprika) (recept Sander)

Griekse salade

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen)


/!\ Edit conflict - your version:


Pastitio

Souvlaki (recept Sander)

Tzaziki (recept Sander)

Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander)

Piperies (puntpaprika) (recept Sander)

Griekse salade

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen)


/!\ End of edit conflict


Deze site wordt gehost door StringIT.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.