Verschillen voor "Grieks-Laurien"

Verschillen tussen versies 7 en 13 (omvat 6 versies)
Versie 7 sinds 2015-08-14 16:07:20
Grootte: 1661
Commentaar:
Versie 13 sinds 2015-08-14 16:45:31
Grootte: 2627
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 3: Regel 3:
[[http://www.flickr.com/photos/sodexousa/6035726973/sizes/o/in/photostream/|{{attachment:grieks1.jpg|Den Vetten Bek}}]] ----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 5: Regel 6:
----
[[{{attachment:vetbek_laurien.jpg|Den Vetten Bek]]


----
Regel 18: Regel 24:
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken. 
In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord. 
In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant. 
----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''

----
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.

----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''

----
Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.

----
/!\ '''End of edit conflict'''

----
Regel 22: Regel 49:
Regel 23: Regel 51:
Regel 24: Regel 53:
Regel 26: Regel 56:
Dan de soep pureren en op smaak brengen met peper, zout en eventueel verse salie. ----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 28: Regel 59:
----

----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''

----

----
/!\ '''End of edit conflict'''

----
Regel 39: Regel 81:
----
/!\ '''Edit conflict - other version:'''
Regel 40: Regel 84:
----
Regel 41: Regel 86:
== Souvlaki (recept Sander) ==
== Tzaziki (recept Sander) ==
== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==
== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==
== Griekse salade ==
== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==
== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----
/!\ '''Edit conflict - your version:'''
Regel 42: Regel 96:
----
== Pastitio ==
Regel 43: Regel 99:
== Tzaziki (recept Sander) ==
== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==
== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==
== Griekse salade ==
== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==
== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----
/!\ '''End of edit conflict'''
Regel 44: Regel 108:
== Tzaziki (recept Sander) ==

== Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander) ==

== Piperies (puntpaprika) (recept Sander) ==

== Griekse salade ==

== Griekse yoghurt met walnoten en honing ==

== Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen) ==
----

Grieks Laurien


/!\ Edit conflict - other version:


Den Vetten Bek


Griekse worstebroodjes

Ingredienten:

  • 1 waterglas lauwe melk
  • 1½ Grieks koffiekopje zonnebloemolie
  • 1 theelepel zout, 1 theelepel suiker (mengen)
  • verse gist (vd Werf)
  • zoveel bloem als nodig is (ongeveer 3 glazen)
  • 200 gr gesmolten boter, scheut olijfolie
  • 60 cocktail worstjes (of andere worstjes), uitgelekt


/!\ Edit conflict - other version:


Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.


/!\ Edit conflict - your version:


Bloem in een kom, kuiltje in het midden, daarin melk, gist, olie, zout, suiker. Soepel deeg maken.

In 7 bolletjes verdelen en elk bolletje uitrollen ter grootte van een bord.

In acht puntjes snijden (met pizzawieltje), worstje erop, oprollen vanaf de brede kant.


/!\ End of edit conflict


Net als een croissant.

Op een bakplaat of vuurvaste schaal leggen

Gesmolten boter erover gieten

Op 200 gr bakken (20 minuten?)


/!\ Edit conflict - other version:



/!\ Edit conflict - your version:



/!\ End of edit conflict


Spanakotiropita (spinazie-feta taart)

Ingredienten:

  • 200/250 gram slagers achterham in dikkere plakken.
  • 250 gram pitloze witte druiven gehalveerd
  • 100 gram ongezouten pecannoten of cashewnoten
  • 200 gram (boeren)kaas in reepjes
  • Eikenbladsla
  • Verse peterselie fijngesneden
  • Verse munt fijngesneden


/!\ Edit conflict - other version:


Pastitio

Souvlaki (recept Sander)

Tzaziki (recept Sander)

Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander)

Piperies (puntpaprika) (recept Sander)

Griekse salade

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen)


/!\ Edit conflict - your version:


Pastitio

Souvlaki (recept Sander)

Tzaziki (recept Sander)

Melizanes (gevulde aubergines) (recept Sander)

Piperies (puntpaprika) (recept Sander)

Griekse salade

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Kourabies (griekse dingen met veel poedersuiker en amandelen)


/!\ End of edit conflict


Deze site wordt gehost door StringIT.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.