⇤ ← Versie 1 sinds 2012-04-04 07:29:58
Grootte: 1267
Commentaar:
|
Grootte: 1293
Commentaar:
|
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. | Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd. |
Regel 18: | Regel 18: |
* p eterselie | * p eterselie |
Regel 22: | Regel 22: |
In kom vlees marineren met 1 etlepel ketjap, citroen, sambal oelek uitje en knoflook. Dit mengsel van vlees en marinade minimaal 0.5 uur laten staan. |
. In kom vlees marineren met 1 etlepel ketjap, citroen, sambal oelek uitje en knoflook. Dit mengsel van vlees en marinade minimaal 0.5 uur laten staan. |
Regel 29: | Regel 28: |
Pak wok. | '''Pak wok. '''Verhit de wokolie (geen olijfolie, sla of mais olie mag wel) |
Regel 31: | Regel 30: |
Verhit de wokolie (geen olijfolie, sla of mais olie mag wel) Vlees bakken met de marinade erbij. Als klaar is vlees eruit. |
Vlees bakken met de marinade erbij. Als klaar is vlees eruit. |
Bami a la van der Worp
snel en gezond lekker
Ingredienten:
- 0.5 kg vakensfricandeau in fijne reepjes (kan ook tahoe zijn)
- 1 eetlepel ketjap manis
- beetje citroen
- beetje sambal oelek
- fijn uitje
- twee tenen knoflook
- 2 dunne preitjes
- stukje witte kool
- rode paprika
- taugee
- 200 gr Mie (echte, chinese Mie, geen Knor, Maggi...)
- Gemberpoeder
- p eterselie
- selderij
- 2 theelepel Ketoembar (gemalen koriander)
- 1 theelepel Djintan
- In kom vlees marineren met 1 etlepel ketjap, citroen, sambal oelek uitje en knoflook. Dit mengsel van vlees en marinade minimaal 0.5 uur laten staan.
de 2 preitjes, witte kool rode paprika heel fijn snijden.
De 200 gram mie volgens pak koken en meteen afspoelen in loud water. Zet weg in koelkast.
Pak wok. Verhit de wokolie (geen olijfolie, sla of mais olie mag wel)
Vlees bakken met de marinade erbij. Als klaar is vlees eruit.
Dan 2 uitjes en knoflook fruiten
kool erbij
paprika erbij
prei erbij
Gemberpoeder (liefst de zoete) erbij
peterselie
selderij
2 theelepel Ketoembar (gemalen koriander)
1 theelepel Djintan (gemalen komijn)
Dan de mie toevoegen en de taugee
Lekker met eitje, kroepoek, uitje en sate.