Verschillen voor "Portugees"

Verschillen tussen versies 2 en 3
Versie 2 sinds 2012-04-23 12:20:17
Grootte: 764
Commentaar:
Versie 3 sinds 2012-04-23 12:25:11
Grootte: 873
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 4: Regel 4:
geroosterd brood met knoflook kabeljauw stwe
Regel 8: Regel 8:
 * 1 wit vloerbrood
 * teentjes knoflook
 * schapen-of geitenkaas (mag ook feta zijn)
 * tomaten en verse basilicum
 * olijfolie en zout
 * 4 (ongeveer 200 gram) goede lendenden
 * 1 groene peper
 * 1 rode peper
 * 1 kg rijpe tomaten
 * 2 uien
 * 1 kg nieuwe aardappelen
 * 6 tenen knoflook
 * 10 cl tomate pasta
 * 5 cl olie
 * 20 cl droge port
 * 1 bosje koriander
 * 2 bladen laurierblad

Inhoud

  1. Cod Stew

Cod Stew

kabeljauw stwe

Ingredienten:

  • 4 (ongeveer 200 gram) goede lendenden
  • 1 groene peper
  • 1 rode peper
  • 1 kg rijpe tomaten
  • 2 uien
  • 1 kg nieuwe aardappelen
  • 6 tenen knoflook
  • 10 cl tomate pasta
  • 5 cl olie
  • 20 cl droge port
  • 1 bosje koriander
  • 2 bladen laurierblad

Het brood in dikke plakken snijden. Teentjes knoflook pellen en door midden snijden.

De plakken brood in de grill of op de bbq roosteren en daarna met de knoflook wrijven, met olie besprenkelen en een plak kaas erop leggen.

Variant met de tomaat basilicum:

Snij de tomaten in blokjes en leg ze in een kom, maak de basilicum in kleine stukjes (nooit met mes dan wordt de basilicum zwart) voeg olie en zout toe en schep het op het knoflookbrood.

Deze site wordt gehost door StringIT.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.