Verschillen voor "Portugees"

Verschillen tussen versies 4 en 6 (omvat 2 versies)
Versie 4 sinds 2012-04-23 12:31:18
Grootte: 972
Commentaar:
Versie 6 sinds 2012-04-23 12:34:12
Grootte: 986
Commentaar:
Verwijderingen worden op deze manier gemarkeerd. Toevoegingen worden op deze manier gemarkeerd.
Regel 4: Regel 4:
kabeljauw stwe kabeljauw stoofpot
Regel 6: Regel 6:
Ingredienten: Ingrediënten:
Regel 8: Regel 8:
 * 4 (ongeveer 200 gram) goede lendendenKabaljauw  * 4 (ongeveer 200 gram) goede lendenen van de Kabeljauw
Regel 15: Regel 15:
 * 10 cl tomate pasta  * 10 cl tomaten pasta
Regel 17: Regel 17:
 * 20 cl droge portof witte wijn.  * 20 cl droge port of witte wijn.
Regel 33: Regel 33:
Dan voeg je de kabaljauw toe met de aardappels tomatenpasta (puree) en nog meer wijn.. Dan voeg je de kabeljauw toe met de aardappels tomatenpasta (puree) en nog meer wijn..

Inhoud

  1. Cod Stew

Cod Stew

kabeljauw stoofpot

Ingrediënten:

  • 4 (ongeveer 200 gram) goede lendenen van de Kabeljauw
  • 1 groene peper
  • 1 rode peper
  • 1 kg rijpe tomaten
  • 2 uien
  • 1 kg nieuwe aardappelen
  • 6 tenen knoflook
  • 10 cl tomaten pasta
  • 5 cl olie
  • 20 cl droge port of witte wijn.
  • 1 bosje koriander
  • 2 bladen laurierblad

Snij de groentes in stukken. Niet te fijn.

Verhit de pan met olijfolie.

Bak de uien, knoflook en de laurierbladen en blus af met wat witte wijn........

Voeg de pepers toe.

Voeg de tomaten toe.

Kook dit even door.

Dan voeg je de kabeljauw toe met de aardappels tomatenpasta (puree) en nog meer wijn..

Maak op smaak met een beetje zout en sluit de pan af met een deksel.

Zet het vuur laag.

Controleer af en toe en als de aardappels zacht zijn is het het teken dat het ok is.....

Serveer het geheel met in een mooie schaal besprenkeld met koriander.

Drink er rode wijn bij.

Deze site wordt gehost door StringIT.

De teksten en media op deze site zijn zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de Creative Commons-licentie van het type Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0.